Hoe werk het.: Woont u dichtbij dan maken wij een afspraak dat ik met u de plaats en wat u getattoëerd wilt hebben goed doorspreken. Het hoeft niet lang te duren. 

Woont u ver weg dan doen we dit telefonisch en u stuurt mij fotos van de locatie waar  u  getatoëerd wilt worden en wat u getattoëerd wilt hebben.

 

Dan komt u aan hier bij ons, eerst wat drinken dan kan ik wat pijnstilling erop doen of niet. 

Het is belangrijk dat u zich scheert op de plaats waar de tattoage komt,  doet u dat niet dan moet ik dat alsnog doen. 

Daarna word u huid goed schoon gemaakt en de ruimte eromheern en ga ik beginnen om de stencil die ik al vantevoren heb gemaakt dan op uw huid ga zetten. Dat is een tekening met buitelijken en informatie die wij erop zetten om te weten waar de schaduw en lichte delen zijn. Dat is voor ons van groot belang om dat wij het maar een keer kunnen doen. 

Het kan zijn dat uw huid zo gevoelig word dat u het niet meer uit kan houden dan kijk ik hoeveel werk er nog is en plannen wij gewoon nog een dag in.  

Dan even op de after care. U moet uw tattoage heel goed schoon houden. u krijgt van ons zalf mee en wij hebben ook zeep waarmee u uw tattoage kunt wassen.  Uw huid is aan heel wat blootgesteld en dat moet goed helen en er moet geen bacterien bij komen.  U gaat naar huis met een folie om uw tattoage die u voor ongeveel 2-4 uur erom mag houden. Dit is een zuurstof doorlatende folie wat ze ook in ziekenhuizen gebruiken. 

 

Ik hoop dat u een beetje meer informatie heb gekregen en schroom niet op gewoon te bellen.  Bellen gaat sneller. 

Ik tattoëer ook op zaterdag en zondags en verder alle dagen in de week.

Groeten Marqueritte. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb